VESELI DAN TENISA, U SUBOTU 05.10.2019. NA TENIS TERENIMA KOŠEVO

Bavljenje sportom pruža mnogo benefita, osim psihofizičkog razvoja, djeca usvajaju mnoge moralne principe, naučiti šta je “fer plej”, razvijati empatiju, sticati prijateljstva.

Najpopularniji sport u okviru projekta „365 sport plus“, kojeg organizuje Općina Centar a čiji je realizator Centar za sport I rekreaciju je tenis, čiji broj prijavljenje djece je prešao cifru od 100.

Dana 05.10.2019. u period od 10:00h do 12:00h  će biti upriličeno druženje polaznika škole tenisa I njihovih roditelja na tenis terenima Koševo, pod sloganom “Veseli dan tenisa”.

Osim polaznika i njihovih roditelja. druženju će prisustvovati načelnik Općine Centar gospodin Nedžad Ajnadžić, zajedno sa pomoćnicom za boračko – invalidsku, socijalnu i društvenu zaštitu i društvene djelatnosti, Jasminom Fazlić i direktoricom Javne ustanove Centar za sport i rekreaciju Sabinom Špago, kao i rukovodioci projekta “365 sport plus”.

Ovim putem pozivamo sve roditelje čija su djeca polaznici besplatne škole tenisa, da nam se pridruže u subotu 05.10.2019.

Dobrodošli!