EYOF 2019

Poštovani,

kao što je poznato grad Sarajevo domaćin je nadolazeće manifestacije „EYOF 2019“ (European Youth Olympic Festival), a otvorenje istog biće upriličeno na najvećem stadionu u Bosni i Hercegovini – Olimpijkom stadionu „Asim Ferhatović Hase“ Koševo.

Smatramo da je ovo jedan značajan događaj za društvo i želimo na reprezentativan način opravdati povjerenje čelnika međunarodnih organizacija, koji su odabrali upravo da stadion „Asim Ferhatović – Hase“ bude centar dešavanja.

Olimpijski stadion “Asim Ferhatović-Hase” – Koševo, stadion je na kojem Fudbalski Klub Sarajevo igra svoje domaće utakmice. Koševo, kao najveći bh. sportski objekat takve vrste, od šireg je interesa, no svjedoci smo da je isti u nedovoljno dobrom stanju kako bi na adekvatan način ugostio sve zainteresirane gledaoce.

U proteklom periodu a i sada, Općina Centar uložit će sve napore kako bi izvršili radove sanacije potrebnih dijelova stadiona s ciljem dovođenja infrastrukture objekta na zadovoljavajuće i estetski prihvatiljivo stanje. Izvršit će se popravka krupnih radova, sanacija VIP lože, semafora, unutrasnjih prostorija, svlačionica i tartan staze.

J.U. Centar za sport i rekreaciju u saradnji sa Fudbalskim Klubom Sarajevo želi objediniti snage i pozvati i Vas da ZAJEDNO, spremni, dočekamo EYOF. Želimo oživjeti Olimpijski stadion “Asim Ferhatović-Hase” i ovom značajnom objektu vratili sjaj iz 1984-te godine.

Koševu su prijeko potrebni radovi na sanaciji vanjskih dijelova, farbanja “fasade” stadiona, unutrašnjih dijelova, dijela za novinare, zamjenja staklenih povšina i stolarije, te dorade limenih konstrukcija. Kampanja nadolazećeg EYOF-a je “We create together” i želja nam je da zajedno budemo pokretači pozitivnih promjena i jednog lijepog vremena za našeg starog prijatelja, stadiona Koševo, a koristeći našu snagu vjerujemo da možemo napraviti značajnae pomake ka modernom i evropskom stadionu Koševo, koji će zadovoljit potrebe organizacije i najvećih sportskih događaja.

Nudimo Vam priliku za brendiranje unutrašnjeg i vanjskog dijela stadiona sa logom i porukama Vaše firme. Kada je u pitanju vanjski dio stadiona, radi se o kompletnom betonskom zidu okolo stadiona ispod ograde. Želimo da baš Vi budete naši partneri u priči koja je od velikog značaja za sport i grad Sarajevo. Nudimo Vam priliku da Vaš doprinos iskažete i kroz brendiranje ulaza našeg stadiona. Stadion posjeduje 24 ulaza koji su raspoloživa za Vašu reklamu.

U prilici smo da Vam ponudimo i PREMIUM poziciju na reflektorima ( 4 pozicije ). Primjer vizuelnog rješenja se nalazi u prilogu ovog maila.

Cijena zakupa prostora bi iznosila 1 KM + PDV po metru kvadratnom uz obavezu da se obezbjedi vizualno rješenje, boja za izradu reklame na zidu, izvođač radova. Kontakt osoba ispred JU “CSR” Sarajevo je Haris Fazlagić a u nastavku ovog maila dostavljam Vam njegove kontakt podatke:

tel: +38761554393, mail: haris.fazlagic@yahoo.com .

Period za oglašavanje od 01.02.2019. do 31.12.2019. godine.

Pozivamo Vas da se priključite akciji, kako bi u što kraćem roku krenuli sa realizacijom i rješavanjem postojećih izazova. Nudimo Vam priliku da Vaš doprinos iskažete i kroz brendiranje ulaza našeg stadiona.

Nadamo se ćete prepoznati ovaj značaj i biti ponosni partner u ovom projektu, na čemu Vam se unaprijed zahvaljujem

Za sve dodatne informacije, stojim Vam na raspolaganju.

S poštovanjem!